dimecres, 19 de desembre del 2012

Posted by jinson on 8:02

Patates amb rap

Característiques

Per a 4 persones
Primer Plat 
10-20 min 
Fàcil 


Ingredients

1. Brou casolà de peix
2. 400 gr. de rap
3. 600 gr. de patates
4. 1 ceba picada
5. 1/2 pot de tomàquet fregit
6. 2 dents d'all
7. 50 gr. d'ametlles
8. 50 gr. de pinyons
9. Julivert picat
10. Pebre dolç o picant

-->

Preparació

1. Salteja la ceba conjuntament amb el tomàquet fregit i l'all picat. Deixa coure un poc. Incorpora les patates i el pebre perquè agafin color.
2 Cobreix tot amb el brou casolà de peixa i deixa coure uns 20 minuts aproximadament. 
3 Agrega el rap tallat en tacs i salpebrat. Fes una picada amb els pinyons, les ametlles i el julivert; afegeix-la al guisat i segueix coent uns minuts més abans de servir.