Patates amb rap
Característiques
Per a 4 persones
Primer Plat
10-20 min
Fàcil
Ingredients
1. Brou casolà de peix2. 400 gr. de rap
3. 600 gr. de patates
4. 1 ceba picada
5. 1/2 pot de tomàquet fregit
6. 2 dents d'all
7. 50 gr. d'ametlles
8. 50 gr. de pinyons
9. Julivert picat
10. Pebre dolç o picant
-->
Preparació
1. Salteja la ceba conjuntament amb el tomàquet fregit i l'all picat. Deixa coure un poc. Incorpora les patates i el pebre perquè agafin color.
2 Cobreix tot amb el brou casolà de peixa i deixa coure uns 20 minuts aproximadament.
3 Agrega el rap tallat en tacs i salpebrat. Fes una picada amb els pinyons, les ametlles i el julivert; afegeix-la al guisat i segueix coent uns minuts més abans de servir.
Categories: 4 persones, brou casolà, ceba picada, cuina, cuinar, fàcil, patates, peix, primer plat, rap