dimecres, 19 de desembre del 2012

Posted by jinson on 7:27

Bullit de llenties 

Característiques:
·Per a 4 persones
·Primer plat
·20-40 min 
·Dificultat mitjana

Ingredients: 

· 300 gr. de llentilles 
· 1 ceba 
· 1 tomàquet 
· 2 dents d'all 
· Vinagre de vi negre 
· 1 fulla de llorer 
· Pebre vermell dolç 
· 3 cullerades d'oli d'oliva 
· Brou
-->

Preparació:

1. Coure les llentilles en aigua, una fulla de llorer i un raig d'oli d'oliva, deixant que bullin uns 30 minuts.
2. Abocar dos cullerades de vinagre en la preparació. 
3. Mentre es cuina el guisat preparar un sofregit amb la ceba i el tomàquet tallats en cuadradets petits, i l'all picat. 
4. Quan la ceba estigui transparent, apagar el foc i afegir dos culleradetes de pebre i el brou. Remoure fora del foc i afegir el refregit en la cassola de les llentilles. Cuinar fins que les llentilles estiguin cuites.

Recepta de Gallina Blanca