Canelons amb botifarra
Característiques:
1. Per a 4 persones2. Segon plat
3. 40-60 minunts
4. Dificultat mitjana
Ingredients:
1. 1 paquet de canelons de 12 o 18 unitats
2. 300 gr. de carn de vedella picada
3. 200 gr. de saltxitxó
4. 6 alls petits
5. 1 ceba
6. 1 tronc de apio blanc
7. 1 pastanaga
8. 1/2 got de vi blanc
9. 8 cullerades d'oli d'oliva
10. Pebre
11. Sal
-->
Preparació:
1. Picar la ceba, l'all, el api i la pastanaga en trossos molt fins. Podem ajudar-nos d'una picadora.
2. Hidratar o coure els canelons, segons les instruccions de l'envàs.
3. Ofegar la ceba en oli 3 minuts i afegir el vi, deixant reduir 6 minuts.
4. Posar els alls, el api i la pastanaga i coure durant 15 minuts. Afegir la llonganissa, en rodanxes i sense pell, i la vedella. Quan la carn estigui cuita, salpebrar i passar per la trituradora.
5 Emplenar els canelons i cobrir amb salsa beixamel.