dijous, 20 de desembre del 2012

Posted by jinson on 10:10

Canelons amb botifarra

Característiques: 

1. Per a 4 persones
2. Segon plat
3. 40-60 minunts
4. Dificultat mitjana
-->

Ingredients: 

1. 1 paquet de canelons de 12 o 18 unitats
2. 300 gr. de carn de vedella picada 
3. 200 gr. de saltxitxó
4. 6 alls petits 
5. 1 ceba 
6. 1 tronc de apio blanc 
7. 1 pastanaga 
8. 1/2 got de vi blanc 
9. 8 cullerades d'oli d'oliva 
10. Pebre 
11. Sal
-->

Preparació: 

1. Picar la ceba, l'all, el api i la pastanaga en trossos molt fins. Podem ajudar-nos d'una picadora.
2. Hidratar o coure els canelons, segons les instruccions de l'envàs. 
3. Ofegar la ceba en oli 3 minuts i afegir el vi, deixant reduir 6 minuts. 
4. Posar els alls, el api i la pastanaga i coure durant 15 minuts. Afegir la llonganissa, en rodanxes i sense pell, i la vedella. Quan la carn estigui cuita, salpebrar i passar per la trituradora. 
5 Emplenar els canelons i cobrir amb salsa beixamel.